Adana'da dere yatağına düşen otomobildeki 2 kişi yaralandı Adana'da dere yatağına düşen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Haber Merkezi - Yozgat'ın Sürmeli ilçesinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda asansör düşmesi nedeniyle 2 öğrenci yaralandı. Olayı paylaşan öğrenciler müdür tarafından tehdit edildi. Müdürün öğrencilere "Vermeyeceksin gazeteye" dediği kaydedildi. 

Pazartesi günü yaşanan olayın öğrencilerin tepki göstermesi üzerine yurt müdürünün, "Beğenmiyorsanız özel yurda gidin” dediği öne sürüldü. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan öğrenciler, "KYK il müdürü öğrencileri teskin edeceğine parmak saklayarak 'Vermeyeceksin gazeteye' diyerek öğrencileri tehdit etti" ifadelerine yer verdi.

Barınamıyoruz Hareketi'nin 'X' hesabından yapılan paylaşımda ise "İçinde olan iki arkadaşımızın durumu hakkında hala bilgi verilmiyor. Yurt yönetimi bir ihmal varsa ortaya çıkar diyor. Arkadaşlarımızın hayatı riske girdikten sonra mı ihmallerinizi konuşacağız?" diye belirtildi.

Öte yandan, Gençlik Spor İl Müdürü Rasim Parlak konuya ilişkin Çamlık Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, herhangi bir düşme olayının yaşanmadığını belirtti. Parlak, "Düşme söz konusu değil. Asansör bakımlarımız yeni yapıldı ve elimizde belgesi de mevcut" dedi. 

Editör: Esin Özdemir