Spor

Young Boys - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Şampiyonlar Lig play-off maçında İsviçre'nin Young Boys ile karşılaşacak Galatasaray Devlet Ligi'nde mücadelesine kesintisiz olarak devam etmek istiyor. Peki Young Boys - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Abone Ol

Fenerbahçe'nin Lille karşısında rövanş maçında elenmesi sonrası Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi olarak kalan Galatasaray bu akşam Young Boys karşısında performans sergileyecek. 

Sarı-kırmızılı temsi̇lci̇mi̇z, Young Boys maçı öncesi̇nde 3 resmi̇ maça çıktı. Sezonu Turkcell Süper Kupa'daki̇ 5-0'lık Beşi̇ktaş yeni̇lgi̇si̇yle açan Galatasaray, Süper Li̇g'de de sırasıyla Atakaş Hatayspor ve Tümosan Konyaspor'u 2-1 mağlup etti̇.

Raki̇p Young Boys i̇se, İsvi̇çre Süper Li̇g'nde henüz gali̇bi̇yet alamadı. İsvi̇çreli̇ 55 yaşındaki̇ tekni̇k di̇rektör Patri̇ck Rahmen'i̇n çalıştırdığı sarı-si̇yahlı takım, 5. haftası geri̇de kalan li̇gde 2 beraberli̇k, 3 yeni̇lgi̇ yaşadı. Attığı 6 gole karşılık kalesi̇nde 13 gol gören Bern temsi̇lci̇si̇, 12 takımlı li̇gde 11. sırada yer alıyor.

Peki Young Boys - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Young Boys - Galatasaray maçının tarihi…

Young Boys-Galatasaray maçı şifresiz mi?

Young Boys-Galatasaray maçı şifresiz izlenebilecek.

Young Boys-Galatasaray maçı ne zaman?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys’a konuk olacak. Galatasaray‘ın ilk maçı 21 Ağustos Çarşamba günü oynayacak.

Young Boys-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın muhtemel ilk 11'i

Young Boys: Ballmoos, Blum, Zoukrou, Husic, Hadjam, Niasse, Lauper, Meschack, Ugrinic, Colley, Ganvoula.

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Sara, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Rövanş maçı ne zaman?
Rövanş maçında ise Galatasaray, 27 Ağustos Salı günü kendi sahasında Young Boys'u konuk edecek.