Güncel

Yeşim Salkım, Zafer Partisi'ne katıldığı iddialarına yanıt verdi

Sosyal medya hesabından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile paylaştığı fotoğraf sonrası Zafer Partisi'ne katıldığı konuşulan Yeşil Salkım iddialara yanıt verdi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Sanatçı Yeşim Salkım'ın Ümit Özdağ ile fotoğraf paylaşması, Salkım'ın Zafer Partisi'ne girdiği iddialarına yol açmıştı. İddianın kısa sürede gündem olmasını sonrası açıklama yapan Salkım, siyasete girmediğini belirtti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kahvaltıda bir araya gelen Yeşim Salkım, beraber çekildikleri fotoğrafı paylaşarak "Sayın Başkanımızla pazar kahvaltısı" notuyla paylaştı. Salkım daha sonra da Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Kaptan ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak "Bugün için teşekkürler, birlikten güç doğar" ifadelerini kullandı.

Salkım'ın bu paylaşımlarından sonra Zafer Partisi'ne katıldığı iddiası gündeme geldi. Paylaşımlarının ardından Zafer Partisi'ne girdiği iddiaları konuşulan Salkım, sosyal medya hesabından kısa süre sonra yeni bir paylaşım yaptı. Salkım, paylaşımında "Siyasete girmiyorum, net bilgi" ifadesini kullandı.