Genel

Yerlikaya: Kuyu-24 operasyonunda yakalanan beş kişi tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya aracılığıyla, Tekirdağ Çorlu’da düzenlenen “Kuyu-24” operasyonunda beş şüphelinin yakalandığını ve beşinin de tutuklandığını açıkladı.

Abone Ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ Çorlu’da düzenlenen “Kuyu-24” operasyonunda beş şüphelinin yakalandığını ve beşinin de tutuklandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından Tekirdağ'da düzenlenen Kuyu-24 operasyonuna ilişkin açıklama yaptı. Operasyonda organize suç örgütü üyesi beş şüphelinin yakalandığını duyuran Yerlikaya, yakalanan beş şüphelinin de tutuklandığını açıkladı.

Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

“Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; yurt dışında tutuklu bulunan organize suç örgütü elebaşının yönlendirmesiyle eylemler gerçekleştirdikleri tespit edilen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, tehdit, kasten öldürmeye teşebbüs, mala zarar verme ve genel güvenliğin tehlikeye sokulması suçlarını işledikleri tespit edildi.”