Politika

Yeniden atanan Ankara Üniversitesi Rektörü Ünüvar Erdoğan'a "şükranlarını" sundu

13 rektörün değiştiği Resmi Gazete'de yayımlanan kararname sonrası Prof. Dr. Necdet Ünüvar Ankara Üniversitesi'ne yeniden rektör atandığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şükranlarını sundu.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle 13 üniversiteye rektör atadı.

Dört dönem AKP Adana milletvekilliği yapan Prof. Dr. Necdet Ünüvar ise Ankara Üniversitesi'ne yeniden rektör atanması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şükranlarını sundu, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'a teşekkür etti.

Ünüvar, sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güvenine mazhar olup Ankara Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanmış olmanın onuru ve sorumluluğu ile, üniversitemizin eğitim, araştırma ve topluma hizmet misyonunu daha da ileri taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte, birlik ve beraberlik içerisinde, bilimsel mükemmeliyet ve evrensel değerlere olan bağlılığımızdan taviz vermeden, daha güçlü bir Ankara Üniversitesi için hep birlikte daha çok çalışacağız.

Muhterem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsıma göstermiş olduğu güven dolayısıyla bir kez daha şükranlarımı sunuyor, bu süreçte destek veren YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkür ediyorum. Ayrıca YÖK Üyelerimize, Üniversitemiz akademik ve idari personeline, öğrencilerimize ve dualarını esirgemeyen kıymetli arkadaşlarımıza da gönülden teşekkür ediyorum. Saygılarımla"