Haber Merkezi - Son dönemde harcadığı paralarla gündeme gelen Dilan Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla eşi Engin Polat ile birlikte soruşturma altına girmişti. Soruşturma devam ederken, Polat'In eski yaşamı hakkında bir iddia da eski oyuncu ve model  Yeliz Yeşilmen'den geldi. 

1590226170168-yeliz

Yeşilmen,  sosyal medya hesabından yaptığı bir yorumda Polat'ın çocuklarının fotoğrafçısı olduğunu söyledi. Polat ile zamanında birçok şehre birlikte gittiklerini söyleyen Yeşilmen, kendisine reklam desteği verdiğini ve Dilan Polat'ın da bu desteğe emekle geri döndüğünü söyledi.  Eskiden çok iyi arkadaş olduklarını ifade eden Yeliz Yeşilmen, o zamanlarda Dilan Polat'ın evinin gecekondu sayılabilecek bir ev olduğunu ve durumlarının da çok kötü olduğunu itiraf etti.

760370Image1

Elektrikli hibrit araç ithalatında yetkili servis zorunluluğu getirildi Elektrikli hibrit araç ithalatında yetkili servis zorunluluğu getirildi

Yeşilmen, gazeteci Sacit Aslan'In sayfasında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri de kullandı: "Bu mertebelere geldikten sonra beni unuttu, aramadı, sormadı, değer vermedi." Kendi kozmetik markasını çıkarıp yardım istediğinde Dilan Polat'ın reddettiğini söyleyen Yeşilmen, 'Ona düşmez kalkmaz bir Allah dikkat et dedim ama beni çok kırdı' dedi.

s-00ddbad1ad20626e8679e3317e749a21dccd4089

Editör: Deniz Ali Tatar