Erzurum'un tarihi Büyük Palandöken Tabyası bir asrı aşkındır ayakta duruyor Erzurum'un tarihi Büyük Palandöken Tabyası bir asrı aşkındır ayakta duruyor

Haber Merkezi - Ünlü komedyen, oyuncu ve Stand-up sanatçısı Yasemin Sakallıoğlu, 4 sezondur sahnelediği "Doğru Koca Nasıl Seçilir" gösterisiyle bir ilke imza atacak. Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek ilk stand-up gösterisiyle Sakallıoğlu, 20 Şubat Salı akşamı saat 21.00'da 10 bin kişinin karşısına çıkacak. Yeni bir rekora imza atmaya hazırlanan Sakallıoğlu, gittiği her şehirde hayranlarının yoğun sevgisiyle karşılaşan ve hem yurt içi hem de yurtdışında çıktığı salonlarda kahkaha attırıyor.

Yasemin Sakallıoglu-1

2023 yılındaki gösterileriyle toplamda 50 bini aşkın seyirci tarafından izlenen Sakallıoğlu, 2024 yılındaki ilk gösterisinde büyük bir şov yapmaya hazırlanıyor. Hazırlıklarına son sürat devam eden gösteride Sakallıoğlu’na 35’i aşkın dansçı eşlik edecek. Yasemin Sakallıoğlu'nun 20 Şubat'ta Ülker Sports Arena’da gerçekleştireceği Doğru Koca Nasıl Seçilir? gösterisinin biletleri,  Biletix platformu üzerinden alınabiliyor.

Editör: Haber Merkezi