Kültür-Sanat

Yasemin Allen, "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" ile ekranlara dönüyor

Yasemin Allen, Netflix’in iddialı dizisi ''Ayrılık Da Sevdaya Dahil'' ile ekranlara dönüyor. İbrahim Çelikkol’la başrolü paylaşacak olan Allen, dizide Kemal’in büyük aşkı Neslihan’a hayat verecek.

Abone Ol

Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi Ayrılık Da Sevdaya Dahil ’ in hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü yönetmen Yavuz Turgul'un oğlu Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş ile birlikte kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Kurtcebe Turgul ve Selim Demirdelen'in oturacağı dizi, şimdiden izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Başrolünde İbrahim Çelikkol'un yer aldığı bu iddialı projede, yakışıklı oyuncuya Yasemin Allen eşlik edecek. Allen, Çelikkol’un canlandırdığı Kemal karakterinin büyük aşkı Neslihan’a hayat verecek. 

Son dönemde BBC2'de izleyiciyle buluşan ve uluslararası bir işbirliğiyle çekilen The Turkish Detective dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Allen, Haluk Bilginer ve Ethan Kai ile birlikte başrolü paylaşarak adından sıkça söz ettirmişti. Ayrıca, tiyatro sahnesinde de Murat Cemcir ile birlikte rol aldığı Büyük Aşıkların Sonuncusu adlı oyunla göz dolduran oyuncu, yeteneğini bir kez daha kanıtlamıştı.

“Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisi, güçlü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla Netflix’in bu yılki dikkat çeken yapımları arasında yer alacak gibi görünüyor. Yasemin Allen ve İbrahim Çelikkol’un sergileyeceği performanslar, şimdiden izleyicilerde büyük merak uyandırıyor.