Kültür-Sanat

Yaşar, İbrahim Erkal'ın şarkısıyla geri döndü

İbrahim Erkal 'HÜRMET' albümüne bu kez de Yaşar sürpriz yaptı. Türk müziğinin sevilen ismi Yaşar, ‘’Dönemem' şarkısı ile dinleyicisini selamladı. İbrahim Erkal'ın 1998 yılında çıkan 'Sırılsıklam' albümünde yer alan, sözü müziği İbrahim Erkal'a yeni düzenlemesi, mix ve mastering'i Mehmethan Dişbudak'a ait.

Abone Ol

Haber Merkezi - İbrahim Erkal 'HÜRMET' albümünden peş peşe yepyeni şarkılar yayınlanmaya devam ediyor. Bu kez de Kasım ayıda, Türk pop müziğinin en başarılı müzisyen, şark yazarı ve yorumcularından Yaşar, ‘’Dönemem' şarkısı ile dinleyicisine selam verdi. İbrahim Erkal'ın 1998 yılında çıkan 'Sırılsıklam' albümünde yer alan, sözü müziği İbrahim Erkal'a yeni düzenlemesi, mix ve mastering'i Mehmethan Dişbudak'a ait ‘Dönemem’, tüm dijital platformlarda  video klibiyle yayına girdi. Yaşar'ın performansı ve İbrahim Erkal'ın görüntülerinden oluşan video klibinin yönetmenliğini Gökhan Özdemir üstlendi.

Zamanın ruhunu yakalayan şarkılara imza atan ve 11 Mayıs 2017’de aramızdan ayrılan, arabesk fantezi müziğin en önemli isimlerinden İbrahim Erkal, iki yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalışılan çok özel bir saygı albümüyle anılıyor. Uzun zamandır yeni bir proje yayınlamayan, Unkapanı’nın en güçlü yapım şirketlerinden Ulus Müzik etiketiyle çıkacak İbrahim Erkal “Hürmet” albüm serisinin prodüktörlüğünü İskender Ulus gerçekleştirdi. Bu kez de Türk müziğinin önemli sanatçılarından Yaşar'dan bir sürpriz geldi.