Beypazarı'ndaki Adaören Kalesi'nde yüzey araştırmaları devam ediyor Beypazarı'ndaki Adaören Kalesi'nde yüzey araştırmaları devam ediyor

Ali Bilgin ile Beste Sultan Kasapoğulları'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Emmy ödüllü 'Yargı' dizisi ekranlara veda etti. Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde dün akşam düzenlenen etkinlikte dizi ekibi final bölümünü seyirciyle birlikte izledi. 

Senarist Sema Ergenekon, dizinin finalinde alternatif bir evrende geçen Ilgaz ve Ceylin'in hikayesini izleyiciye izletti. 

Kaan Urgancıoğlu, "Pınar hep doğaçlama yapıyor onun gibi yapayım dedim en kötü batırırım orada da pası Pınar'a atarım genelde de bu 3 yıl öyle yaptım... Şimdi güzel, iyi kalpli, yaratıcı, merhametli, hayvan dostu, kötü gün dostu, yetenekli bu kısmı da önemli... Çocukluğundan bu güne kadar kendi yolunu kendi aydınlatmayı başarmış Pınar Deniz" diyerek dizideki partneri Pınar Deniz'i övdü. 

Yargı Final

"Varlığına şükrettiğim en güzel hediyeydi"

Dizide Ceylin rolünü oynayan Pınar Deniz, paylaşımında "Benim için bir devrin sonudur bu. Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Ne yazsam ne söylesem eksik kalacak. Varlığına şükrettiğim en güzel hikayeydi. Canım yol arkadaşlarım. Canım seyirci... En güzel baharımı yaşadım sizinle. Hep özlemle hatırlayacağım. Bu gece son kez buluşuyoruz. Hayatıma kattığın her an için iyi ki vardın Yargı" dedi.

Editör: Erva Gün