Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu

Haber Merkezi - Ligdeki gidişatında tökezleyen Atakaş Hatayspor'da çanlar çalıyor. İstifa sinyali veren teknik direktör Volkan Demirel, Beşiktaş yenilgisinin ardından gelecek adına düşünüp karar vereceğini söyledi. Hatayspor yönetimi, konu hakkında Volkan Demirel için açıklama yaptı.

Thumbs B C 5Ea69Dd2296C766016A59Ce78A80F41F

Fanatik gazetesine konuşan Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, "Zaman zaman kendisi bize yorulduğunu söylüyor. Ama istifa söz konusu değil. Bize herhangi bir şey söylemedi ve istifaya dair de bir şey gelmedi. Zaten gelse de kabul etmeyeceğiz. Hocamızın yaptıklarını asla unutmayacağız. Hatayspor'un sahaya çıkması bile çok büyük başarıdır. Bizim gündemimizde hocamızla yolları ayırma gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Trendyol Süper Lig'in ilk 8 haftasında iyi performans gösteren Atakaş Hatayspor, son 9 lig maçında sadece 1 kez galibiyet elde etti. Kendi sahasında Galatasaray'ı 2-1 yenen bordo beyazlılar, ilk devrenin son maçında Beşiktaş'a aynı skorla kaybetmişti. Maçın ardından teknik direktör Volkan Demirel, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda gelecek için yeni karar vereceğini ifade etmişti. "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna Demirel, "Bu takımda her şeyi yapan, bu oyuncuları getiren benim. Söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde söyleyebilirim. Düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız." demişti.

Editör: Deniz Ali Tatar