Haber Merkezi - Ankara’da yaşayan vatandaşlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın asgari ücrete ara zam olmayacağı açıklamasına tepki gösterdi. Asgari ücretle çalışan bir esnaf, "Zengin her zaman zengin, yoksul her zaman yoksul. Ben zaten sıkıntı yaşıyorum ama benden sonraki gelecek nesiller önemli. Ben en fazla 10 yıl daha yaşarım. Ama bizden sonraki nesillere çok yazık. Bu ülke böyle bir düzen kurmuş, o düzen ile gidiyor" dedi. 

ANKA'dan Zeynep Bozuklu'nun haberine göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Meclis’te, gazetecilerin ara zamma ilişkin yönelltiği soruya "Asgari ücrete herhangi bir artış olmayacak" yanıtını verdi.

Adana'da 62 çeşit silajlık mısırdan verimi ve kalitesi yüksek olanlar tescillenecek Adana'da 62 çeşit silajlık mısırdan verimi ve kalitesi yüksek olanlar tescillenecek

Öte yandan, başka bir esnaf ise mağdur olduklarını belirterek, "Yetmiyor, aldığımız para belli. Kiralar almış başını gidiyor. Yapanlar utansın. Elde, avuçta sıfır" ifadelerini kullandı.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Editör: Haber Merkezi