Trend Haberler

'Var Böyle Tipler' olarak tanınan Kıvanç Talu hakkında dolandırıcılık iddiası

Sosyal medyada "Var Böyle Tipler" hesabıyla ünlenen Kıvanç Talu ile eşi hakkında bir iddia ortaya atıldı. Ortaya atılan 100 Milyon TL'lik vurgun dolandırıcılığı iddiasıyla beraber Talu çifti sessizliğini koruyor. Ayrıca iddiaların ardından çiftin "Var böyle tipler" adlı profillerini de kapatıldığı görüldü.

Abone Ol

Haber Merkezi - Sosyal medyada "Var Böyle Tipler" hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında, şoke edici bir iddia ortaya atıldı. Instagram üzerinden paylaştıkları videoları çok sevilen ünlü çift, iddiaya göre reklam projesi yapacaklarını söyleyerek çevrelerinden 100 milyon TL para topladığı ve sonrasında da kayıplara karıştığı belirtiliyor. Konu hakkında Talu çiftinden açıklama gelemse de, çiftin  "Var Böyle Tipler" hesaplarını kapatması dikkat çekti.

Kıvanç Talu kimdir?

Memur bir ailenin çocuğu olan Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da doğdu. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2007 yılında reklam yazarı olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında kreatif direktörlüğü görevinden ayrılıp oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak çalışmaya başladı. Talu, 2015 yılından bu yana "Var Böyle Tipler" adıyla çektiği kısa, komik videolarla tanındı.