Kültür-Sanat

"Üstün Dökmen ile Küçük Şeyler" Ankara'da sahnelenecek

Psikolog, TV programcısı, eğitimci ve yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen, "Küçük Şeyler" ile 6 Haziran’da Ankara'da Panora Sanat Merkezi'nde sahnede izleyiciyle buluşacak. Üstün Dökmen, evde, iş yerinde, sokakta küçük şeylerin hayatımızdaki önemine dikkat çekerken, bunları doğru yorumlayarak hayat kalitemizi nasıl artırabiliriz sorusuna yanıt verecek.

Abone Ol

Prof. Dr. Üstün Dökmen’in bir dönemin efsane programı "Küçük Şeyler" i sahnee ye uyarladığı versiyoni Ankara'da izleyiciyle buluşacak. 120 dakikalık söyleşisinde dolaylı iletişim, direkt iletişim, empatik iletişim konularına değinecek olan Prof. Dr. Üstün Dökmen; 6 Haziran’da saat 20.30'da Ankara'da Panora Sanat Merkezi'nde izleyiciyle bir araya gelecek. Dökmen söyleşisinde; akademik bilgileri ve gözlemleri ile harmanladığı, eğlenceli parodilerle renklendirilmiş, zaman zaman seyircinin katılımıyla interaktif bir boyuta taşınacak, bilgilenmenin aynı zamanda çok eğlenceli bir süreç olabileceğini gösteriyor.

Dökmen'in keyifli sohbetiyle verimli ve eğlenceli bir aktarıma dönüşecek söyleşisinin biletleri, Biletinial’da satışa çıktı. Prof. Dr. Dökmen, oplumda bizi oluşturmada, takım kurmada, ekip olmada ve sinerji arttırmada sağlıklı iletişim ve uzlaşmanın önemi, toplumda ve ailede ortaya çıkan iletişim çatışmaları ve çözüm yolları, çatışmada kültürel boyut iletişim açısından duyguları fark etme, ifade ve kontrol etme, insan ilişkileri, iletişim hataları, yaşama sevinci, çocuklarla iletişim, eşlerle iletişim ile kadın-erkek eşitliğine dair pek çok konuya da dikkat çekiyor.