Dünya

General Hospital dizisinin yıldızı Tyler Christopher, hayatını kaybetti

Bir döneme damga vuran "General Hospital" dizisiyle ünlenen ve Eva Longoria'nın eski eşi olarak da tanınan Tyler Christopher, kalp krizi sonucu 50 yaşında yaşam savaşını kaybetti.

Abone Ol

Haber Merkezi - Efsane Amerikan dizisi "General Hospital"ın yıldız oyuncularından Tyler Christopher, 50 yaşında hayatını kaybetti. Christopher'ın vefat haberi, ünlü aktörün rol arkadaşı Maurice Benard tarafından sosyal medyadan verildi. Benard, "Tyler Christopher'ın hayatını kaybettiği haberini vermenin üzüntüsü çok büyük. Tyler bu sabah San Diego'daki dairesinde kalp krizi sonucu hayataını kaybetti" mesajını paylaştı. 

Christopher’ın ölüm haberini de ayrıca, sözcüsü Chi Muoi Lo bir açıklama yaparak doğruladı. Christopher, 2002 ile 2004 yılları arasında "Desperate Housewives" oyuncusu Eva Longoria ile evli kalmıştı. Christopher, 2008 yılında TV gazetecisi Brienne Pedigo ile hayatını birleştirdi. İki çocukları dünyaya gelen çift, 2021 yılında boşandı. Christopher, 1996 ile 2016 yılları arasında rol aldığı"General Hospital" dizisinde Nikolas Cassadine karakterine hayat vererek ünlendi. Christopher ayrıca,  "Days of Our Lives" dizisinde Stefan DiMera karakterine de hayat vermişti.