Güncel

TÜSİAV, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı heyeti, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin'i ziyaret etti.

Abone Ol

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) heyeti, Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Başkan Nazmi Bilgin tarafından ağırlanan heyette; TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Başkan Baş Danışmanı ve Görsel İletişim Komitesi Eşbaşkanı Ali Rıza Bülbül ile Komite Başkanı Derya Filiz, Enerji Platformu Başkanı Kutlu Tamay ve Mütevelli Heyet Üyesi Öztuna Norman bulundu.

6 Ekim'de gerçekleşen Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu’nda tekrar başkan seçilen Bilgin’e tebrik mesajlarını ileten Sarıtoprak, “Başkan Bilgin, bir sivil toplum kuruluşunun nasıl yönetileceği konusunda herkese örnek olan kişidir, benim rol modelimdir” diye konuştu.

Konuklara Gazeteciler Cemiyeti'nin faaliyetlerini ve dernek binasını tanıtan Bilgin, Cemiyet'in kurulduğu günden bu yana Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini temel alarak siyaset üstü bir yol izlediğini vurguladı. Bilgin, "Biz önce demokrasiyi ve Atatürk ilkelerini savunuyoruz, ardından gazetecilik yapıyoruz. Burası Türkiye’nin ilk gazeteciler cemiyeti. Buraya geldiğimizde siyasi görüşümüzü portmantoya asıyoruz. Bu koltuklarda cumhurbaşkanları, başbakanlar oturdu. Mesleğimiz siyaset üstüdür. Burada her zaman, her görüşten insan oldu ama bizim işimiz Cumhuriyeti savunmak” dedi.

Ziyaret sonunda TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Başkan Nazmi Bilgin’e armağan takdiminde bulundu.