Güncel

Turizm Bakanlığı'nın etkinliğine CHP'li belediyeler davet edilmedi

Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen ‘Turizm Sektörü ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmaları’na Cumhur İttifaki’nin belediye başkan adayları davet edilirken CHP’li belediye başkanları ve adayları davet edilmedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Bodrum Turizm Sektörü ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmaları, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ev sahipliğinde Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Bodrum ve Marmaris’te yapıldı. Bodrum Azka otelde düzenlenen programa Bakan Ersoy'un yanı sıra Muğla Valisi İdris Akbıyık, AKP Muğla Milletvekili Kadem Mete, AKP Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı AKP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda turizmci katıldı.

Cumhuriyet'ten Mehmet İnmez'in haberine göre Bakanlığın düzenlediği toplantıya CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay davet edilmedi. İki başkanın yanı sıra aday adaylarına da davet gönderilmediği ortaya çıktı. Toplantıya davet edilmeyen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yapılanın etik olmadığını söyledi, Aras, “ Hepimiz bu kente hizmet ediyoruz. Bakanlığın kenti ilgilendiren bir toplantıda AKP’lileri davet edip mevcut başkanları çağırmaması etik değil. Üstelik toplantıda siyasi bir açıklama yapılması da kabul edilemez” dedi.