Dünya

Travis Scott, Türkiye'de konser mi verecek?

Dünyaca ünlü rap sanatçısı Travis Scott, Türkiye'ye gelmesi ve konser vermeye hazırlanıyor. Geçmişte birçok ünlü rap sanatçısını ağırlayan Türkiye'deki hayranları tarafından uzun zamandır beklenen Scott, Haziran ayında konser verecek.

Abone Ol

Haber Merkezi - Son yıllarda yurtdışından gelen pek çok rap sanatçısının konserine ev sahipliği yapan Türkiye, şimdilerde yeni bir ismi daha ağırlamaya hazırlanıyor. Rick Ross, Luciano, NLE Choppa, Swae Lee, Sheck Wes, 6ix9ine, Future ve Wiz Khalifa gibi isimleri ağırlayan Türkiye, bu kez ünlü rap sanatçısı Travis Scott'ı önümüzdeki yaz ağırlayacak. 

Yakın zamanda gelen haberlere göre organizatör Uğur Koç, geçtiğimiz yıl NLE Choppa, Swae Lee, Sheck Wes ve 6ix9ine'ı ROCA Music Festival kapsamında Türkiye'ye getirmişti. Koç bu sefer de şimdi Travis Scott'ın 9 Haziran 2024 tarihinde İstanbul'daki Tüpraş Stadyumu'nda (Beşiktaş Park) sahne alacağını duyurdu. Travis Scott'ın Türkiye'ye gelmesi ve konser vermesi, geniş bir kitle tarafından uzun süredir beklenen bir olay. Bu haberin doğruluğu ve konserin nasıl bir atmosferde gerçekleşeceği önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde anlaşılacak. Travis Scott'ın Türk hayranları, bu gelişmeyi heyecanla takip etti.