Haber Merkezi - Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen,  bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, mart ayında yapılması planlanan genel kurulda yeniden aday olmayacağını bildirdi. 

Yönetim olarak 3 dönemdir görev yaptıklarını ve görev süresince camiaya layık olmaya çalıştıklarını belirten Sürmen, şunları söyledi: 

"Camiamızda bu görevi layıkıyla yapacak yüzlerce insan var. Bu görev zaman, sabır ve özveri isteyen bir görevdir. Kongre sürecine girilmesi ile gerek sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla, gerekse telefonla beni arayıp 'Abi aday değilsen adaylığı düşünüyorum, adaysan aday değilim' diyen ve bugüne kadar da 'adayım' diye açıklama yapmadan nezaketle benim kararımı bekleyen tüm bordo-mavi aşığı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bu hem insan olarak beni mutlu etmiştir hem de divan kurulu olarak genelde doğru şeyler yaptığımızın işaretidir."

"Seçimde aday olmamaya karar verdim"

Rusya’nın başkenti Moskova’da Türk bulgurunun tanıtımı yapıldı Rusya’nın başkenti Moskova’da Türk bulgurunun tanıtımı yapıldı

Bununla birlikte, "Bizler bu görevlerde gelip geçici, Trabzonspor'umuz ise hep payidar kalacaktır" diyen Sürmen, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Önemli olan görevde bulunduğumuz sürece dair Trabzonspor tarihine hoş bir seda bırakmaktır. Ben ve her kararımızı ortaklaşa aldığımız çok değerli arkadaşlarımın hoş sedayı bıraktığını düşünüyorum. Bu nedenlerle yeni arkadaşların da bu görevlerde yer alıp Trabzonspor'a hizmet vermeleri gerektiğine inandığım ve en güçlü zamanda nöbeti genç arkadaşlara bırakıp, abilik yapmamın daha sağlıklı bir karar olacağına inandığım için yapılacak seçiminde aday olmamaya karar verdim."

Editör: Haber Merkezi