Genel

TPAO Arama Daire Başkanı hayatını kaybetti

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) sosyal medya aracılığıyla, Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Abone Ol

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) sosyal medya hesabından, Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun hayatını kaybettiği duyuruldu. 

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Ülkemize ve Ortaklığımıza kattığı değerlerle ismi daima gururla anılacak olan Arama Daire Başkanımız Sayın Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve tüm çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar'dan başsağlığı mesajı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, TP Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun vefatının ardından başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Bayraktar'ın paylaşımında, şunlar kaydedildi:

"Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanımız Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun geçirdiği kalp krizi sonucu vefatından dolayı derin bir üzüntü duydum. Çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun."