TİCARET BAKANLIĞI'NDAN YAZILIM VE DESTEK HİZMETİ ALIM İŞİ İHALESİ

YAZILIM VE DESTEK HİZMETİ ALINACAKTIR.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TİCARET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİM YAZILIM TEMİNİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerindenalınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN:2024/1179781
1-İdarenin Adı:BİLGİ TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TİCARET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARIb)
Adresi:ÜNİVERSİTELER MAH. DUMLUPINAR CAD. NO:151 06800 ÇANKAYA ÇANKAYA/ANKARA)
Telefon ve faks numarası:3124491100 - 3124491080ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imzakullanılarak indirilebileceği internet sayfası:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu hizmet alımının;
a) Adı:ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİM YAZILIM TEMİNİ
b) Niteliği, türü ve miktarı: 1 ADET HİZMET ALIMI. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idarişartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceğiyer:ANKARA
ç) Süresi/teslim tarihi:İşe başlama tarihi04.11.2024, işin bitiş tarihi13.12.2024
            d) İşe başlama tarihi:04.11.2024
           3) İhalenin;
            a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati:03.10.2024 - 10:30 
            b) İhale komisyonunun toplantı yeri(e-tekliflerinaçılacağı adres):Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No:151 Kat -1 (BilgiTeknolojileriGenel Müdürlüğü Toplantı Salonu) Çankaya/ANKARA
          4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
              4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleriiçin aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleriile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgilerie-tekliflerikapsamında beyan etmelerigerekmektedir.
              4.1.2. Teklif vermeye yetkiliolduğunu gösteren bilgiler;
              4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindekigörevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır
             .4.1.3. Şeklive içeriğiİdariŞartnamede belirlenen teklif mektubu.
              4.1.4. Şeklive içeriğiİdariŞartnamede belirlenen geçiciteminat bilgileri.
              4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
              4.1.6 Tüzel kişitarafından iş deneyiminigöstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğiveya yeminlimalimüşavir ya da serbestmuhasebecimalimüşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiğitarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
              4.2. Ekonomik ve maliyeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
              4.2.1. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan öncekiyıla ait yıl sonu bilanço bilgileri:Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;a) Carioranın (dönen varlıklar/kısa vadeliborçlar) en az 0,75 olduğunu,b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olduğunu,c) Kısa vadelibanka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olduğunu ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlandığını göstermek üzere yıl sonu bilanço belgelerine ilişkin bilgileribelirtebilirler.Yukarıda belirtilen kriterleribir öncekiyılda sağlayamayanlar, son ikiyıla ait belgelerine ilişkin bilgilerisunabilirler. Bu takdirde, son ikiyılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığınabakılır.
             4.2.2. İş hacminigösteren belgeler:a) İhalenin yapıldığı yıldan öncekiyıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,b) Hizmet işleriile ilgiliciro tutarını gösteren belgeler,Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden , hizmet işleriile ilgilicironun ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangibirinisağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyisunan istekliyeterlikabul edilir.Bu kriterleribir öncekiyılda sağlayamayanlar, son ikiyıla ait belgelerinisunabilirler. Bu takdirde son ikiyılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.
                4.3. Meslekive teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
                 4.3.1. İş deneyiminigösteren belgelere ilişkin bilgiler:Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleritamamlanan ve teklif edilen bedelin % 30 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyiminigösteren belgeler veyateknolojik ürün deneyim belgesi.
                  4.3.2. İsteklinin teklifikapsamında sunması gerektiğiİdariŞartnamenin 7ncimaddesidışındakimaddeleriile teknik şartnamede belirtilen aşağıdakibelgeler:
MARKA MODELYETKİ BELGESİ
                 4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
                  4.4.1. Kamu veya özel sektörde lisans hizmetiyapmış olması gerekmektedir.
           5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
           6. İhale yerlive yabancı tüm isteklilere açıktır.
           7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmelerizorunludur.
           8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
           9. İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacaktır.
           10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
           11. İstekliler teklif ettikleribedelin %3’ünden az olmamak üzere kendibelirleyecekleritutarda geçiciteminat vereceklerdir.
           12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
           13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.
           14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
           15. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Bilgisayar Sistemlerine Yönelik Hizmetler/0,87Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 incimaddesine göre açıklama istenecektir

#ilangovtr Basın No ILN02086480