Bilecik'te yağlık ayçiçeği ekim alanı 3 yılda 30 bin dekar arttı Bilecik'te yağlık ayçiçeği ekim alanı 3 yılda 30 bin dekar arttı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-Londra seferini yapan THY uçağında kabin çalışanlarına hakaret edilmesine ilişkin yürütülecek hukuki sürece dahil olacaklarını açıkladı. 

İstanbul-Londra seferini yapan THY uçağında kabin çalışanlarına yönelik hakaret eden şahsın görüntülerinin sosyal medyada yayılması sonrası Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'dan açıklama geldi. Bakan, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"TK1983 İstanbul-Londra seferini yapan THY uçağında kabin çalışanlarına yönelik hakaret içeren olumsuz davranışı en sert şekilde kınıyorum. Hiçbir gerekçe bir kadın çalışana yönelik bu şekilde gayri ahlaki bir yaklaşımı meşru gösteremez. Olaya müdahale eden Emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyor; kabin ekibimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hukuki sürecin takipçisi olacağımızın da bilinmesini istiyorum."

Editör: Ziya Burak Erol