Genel

Tekirdağ'da Sıla bebeğe şiddet iddiasıyla anne dahil 5 kişiye gözaltı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde beyin kanaması geçiren ve vücudunda morluklar olduğu tespit edilen Sıla Y.'nin annesi dahil 5 kişi gözaltına alındı.

Abone Ol

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde ailesi tarafından hastaneye götürülen ve yapılan tetkikler sonucu beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Sıla Y.'nin şiddet gördüğü iddiasıyla anne dahil olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı. Tekirdağ Valiliği konuya ilişkin bir açıklama yayımladı. 

'Malkara ilçesinde gerçekleştiği iddia olunan ve sosyal medyada yer alan 'Mağdur çocuğa cinsel istismar' konusu hakkında basın açıklaması' başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tekirdağ ilimiz Malkara ilçesinde gerçekleştiği iddia olunan ve sosyal medyada yer alan 'mağdur çocuğa cinsel istismar' konusu ile ilgili aile üyeleri ve komşulardan oluşan toplam 5 kişi gözaltına alınmış bunlardan birisi tutuklanmıştır. Diğer dört şüpheli ise gözaltına alınmıştır. Mağdurenin tedavisi hastanede devam etmektedir. Soruşturma Malkara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle sürdürülmektedir."