Haber Merkezi - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla 11 Nisan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AKP Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Başakşehir'de "Cübbeli Ahmet Hoca"ya darp girişiminde bulunan zanlı yakalandı Başakşehir'de "Cübbeli Ahmet Hoca"ya darp girişiminde bulunan zanlı yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından il ve ilçe adaylarının açıklanacağını kaydeden Bozdağ, adaylarının Şanlıurfa için hayırlı olması temennisinde bulundu. Şanlıurfa için yeni bir yolculuğa daha güçlü bir iradeyle çıkmanın zamanı olduğunu belirten Bozdağ, şunları söyledi: 

"Şanlıurfa'da yapacak daha çok işimiz var. Şanlıurfa'da hayata geçirecek daha çok projemiz var. Şanlıurfa'nın karşılanacak daha nice ihtiyaçları var. Durmak yok, gece gündüz çalışarak yolumuza daha güçlü devam edeceğiz. İşimiz hizmet, gücümüz millet anlayışıyla her şey Şanlıurfa için. Şanlıurfa'nın beklentilerini karşılamak, yerel yönetimle merkezi hükümet el ele daha iyi bir Şanlıurfa'yı oluşturmak, hepimizin ortak hedefidir. Şanlıurfa daha güçlü bir şekilde yükselişe geçecektir." 

Öte yandan, 31 Mart seçimlerinde bütün sandıklardan AKP'nin çıkacağına inandığını vurgulayan Bozdağ, tüm teşkilatın aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam etmesi gerektiğini ekledi. 

Editör: Haber Merkezi