Spor

Tanguy Ndombele: "Kilolu değilim, kemiklerim kalın"

Galatasaray'da transferin son gününde kadroya katılan Tanguy Ndombele'nin kilolu görüntüsü büyük eleştiri alıyor. Ndombele eleştiriler karşısında, "Bu tepkilere önceki senelerde de çok maruz kaldım. Kilolu değilim sadece kemiklerim kalın. Kısa sürede kendimi herkese kanıtlayacağım." dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Galatasaray'ın son transferi olan Fransız orta saha futbolcusu Tanguy Ndombele, fazla kilolarıyla gündemde. Rizespor maçının kadrosuna da alınmayan Ndombele, kiloları hakkında çıkan haberler ve eleştiriler karşısında cevap verdi. 26 yaşındaki futbolcu, "Bu tepkilere önceki senelerde de çok maruz kaldım. Kilolu değilim sadece kemiklerim kalın. Kısa sürede kendimi herkese kanıtlayacağım." dedi.

2017'nin yaz transfer döneminde Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, Ndombele'yi kadrosuna katmaya çok yakındı. Ancak futbolcuda görülen kemik kalınlığından dolayı bu transferden son anda vazgeçilmişti. Sarı-kırmızılılar, Ndombele'ye bu sezon 3.1 milyon Euro maaş verecek. Tottenham'a ise Ndombele için herhangi bir kiralama ücreti ödenmedi.