Kültür-Sanat

Tabii'nin yeni dizisi "Kız Babası"nın çekimleri başladı

TRT'nin dijital platformu tabii'nin yeni orijinal dizisi "Kız Babası" için çekimlere başlandı. Dizinin başrollerinde Görkem Sevindik ve Gülper Özdemir yer alıyor.

Abone Ol

TRT'nin dijital platformu tabii'nin yeni orijinal dizisi "Kız Babası"nın çekimlerine başlandı. Yapım, başrollerini Görkem Sevindik ve Gülper Özdemir’in paylaştığı bir hikayeyle izleyici karşısına çıkacak.

TRT'den yapılan açıklamaya göre, dizi, mafya babalığını geride bırakarak kız babası olmayı seçen Şahin'in eğlenceli ve duygusal maceralarını konu alıyor. Çocuk oyuncu Almina Keskin, Şahin ve Reyhan’ın kızı Gülce rolünde yer alırken, dizide ayrıca Binnur Şerbetçioğlu, Hakan Bilgin, Burcu Altın Deprem, Hasan Küçükçetin, Alper Saylık ve Cengiz Küçükayvaz da rol alıyor.

Cüneyt İnay'ın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği dizi, yakında tabii'de izleyicilerle buluşacak. "Kız Babası", büyük bir suç örgütü lideri için çalışan Şahin’in, yıllar önce ayrıldığı eşi Reyhan’dan bir kızı olduğunu öğrenmesiyle gelişen olayları ele alıyor. Şahin’in suç dünyasından uzaklaşıp kasabaya yerleşmesiyle başlayan yeni hayatındaki maceraları konu alacak.