Genel

Spor camiasından Cumhuriyet Bayramı paylaşımları

Spor federasyonları ve kulüpler, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla kutladı.

Abone Ol

Haber Merkezi- Spor federasyonları ve kulüpler, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla kutladı.

Spor camiasının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları şöyle:

Gençlik ve Spor Bakanlığı: "Gençlikle, sporla, gururla. Nice yıllara. YÜZDE YÜZ CUMHURİYET!"

Türkiye Futbol Federasyonu: "Şanlı Cumhuriyetimiz 100 yaşında"

Türkiye Basketbol Federasyonu: "Cumhuriyetimizin 100. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadelenin tüm kahramanlarını minnet ve saygıyla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!"

Türkiye Voleybol Federasyonu: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verilen büyük mücadelelerin ardından kazanılan milli mücadelemizin, Cumhuriyet ile taçlandırılışının 100. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz"

Fenerbahçe: "Bugün en mutlu gün, bugün Ülker Stadyumu. Sonsuza Denk Cumhuriyet!"

Galatasaray:"Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurucu mecliste ona eşlik eden tüm Galatasaraylı abilerimize; Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen tüm büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

Beşiktaş: "Biz her zaman Cumhuriyet çocuklarıyız, Cumhuriyet’i kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izindeyiz. Şerefimizle oynar, hakkımızla kazanırız. Halkın takımıyız, bu ülkeye ve değerlerine tutkuyla bağlıyız. Cumhuriyet ile 100 yıldır hep yan yanayız, ilelebet beraber olmaya"

Trabzonspor: "İlelebet, Cumhuriyetimizin 100 yaşında"

Samsunspor: "Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun."

Konyaspor: "Cumhuriyet’imizin 100. yılına ulaşmanın coşkusu ile tek yürek olduk! İstiklal Mücadelesi ile canlarını vatanları için hiçe sayan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet"

Antalyaspor: "Cumhuriyet 100 yaşında! Rahat uyu büyük Atatürk. 100 yıldır olduğunu gibi yolcusuz bir hürriyetin, bekçisiyiz cumhuriyetin. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!"

MKE Ankaragücü: "İstiklal mücadelemizin kahramanlarının, ilmek ilmek işlediği zaferidir Cumhuriyet! Biz hepimiz Cumhuriyetiz, 100. yılın kutlu olsun Türkiye’m!"