Van'da 180 cerrahın katılımıyla "Tümörler ve Epilepsi Cerrahisi" eğitim kursu başladı Van'da 180 cerrahın katılımıyla "Tümörler ve Epilepsi Cerrahisi" eğitim kursu başladı

S-2Sürhan Altınkanat - Son yılların en gözde etkileşim alanı sosyal medya oldu. Herkesin elinde bir telefon devamlı internette, sosyal medyada. Günümüzde insanlar tüm ihtiyaçlarını neredeyse internet üzerinden karşılıyor. Hal böyle olunca internet ortamında alışveriş siteleri hızla arttı. 
Bu durum en çok ev hanımlarının iş hayatına hızlı giriş yapmasını sağladı. Bu konu ile ilgili benim en çok dikkatimi çeken iki kadın girişimciyi sizler ile paylaşmak istiyorum. İlk olarak örgü örmeyi seven ve bundan keyif alan Seher Güçlü. Tamamen hobi olarak başladığı örgüde çok büyük yol katetmiş. Sosyal medya üzerinde güzel bir mağaza sahibi olmuş. @seberkosch_desings adıyla hizmet verdiği mağazası ve geniş ürün yelpazesi ile kadın girişimcilerin ne kadar güçlü olduğunu ispatlar nitelikte. Biribirinden farklı ve hepsi el emeği olan ürünler gerçekten büyüleyici. İkinci olarak seramik ürünlerde yeni bir marka olan @craftsjourney.byhilal bu sayfayı da takip ettiğinizde göreceksiniz, yine tamamen el emeği ile yapılmış birbirinden değişik ve güzel seramik ürünler. 
Yıllar önce sosyal medya hayatımıza çok hızlı ve engellenemez bir giriş yaptı. Ona ayak uydurmak durumunda kaldık. Ama uyum sağlarken de onun bizi değil, bizim onu faydalı bir şekilde kullanabileceğimizin örneğidir bence yukarıda paylaştığım iki hesap. Ev hanımı veya emekli olmuş kadınlar hobi olarak başladıkları bu keyifli zaman geçirme aktivitesini kazanç elde edebilir hale getirmişler. 

Editör: Ramazan Atabey