Kültür-Sanat

Sinemalarda bugün: 11 yeni film vizyona girecek

Sinamalarda bugün korku, bilim kurgu, romantik ve gerilim gibi türlerde 11 yeni film seyirciyle buluşacak.

Abone Ol

Sinemalarda bugün farklı türlerde 11 yeni film vizyona girecek.

Sinamalarda bugün korku, bilim kurgu, romantik ve gerilim gibi türlerde 11 yeni film seyirciyle buluşacak. Bu hafta vizyona girecek filmler şöyle:

Megapolis

Fim, Yeni Roma Şehri'nin geleceğine dair farklı hayalleri olan dahi sanatçı Cesar Catilina ile belediye başkanı Franklyn Cicero arasındaki mücadeleyi konu ediniyor.

Tür: Dram, Bilim Kurgu
Yönetmen: Francis Ford Coppola
Oyuncular: Adam Driver, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel

Meşru Gayrimeşru

Film, telefon dolandırıcılarının eline düşen bir hukuk profesörünün yaşadıklarını konu ediniyor. Hukuk profesörü Erdem Kuş, telefon dolandırıcılarının eline düşer. Baktığı davalar nedeniyle baskı gören ve işini kaybeden Erdem Kuş, kendisini hakim, savcı, emniyet müdürü olarak tanıtarak dolandıran çetenin peşine düşer. Parasını almaya kararlı olan profesör, bu süreçte kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Tür:  Komedi
Yönetmen: Ömer Kaydı
Oyuncular: Erkan Can, Kemal Uçar, Şahin Sarsu

Azrail

Film, tutsaklığından kurtulmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatıyor. Kimsenin konuşmadığı bir dünyada, kadınların liderliğindeki bir topluluk, hapisten kaçan Azrail adında genç bir kadının izini sürer. Azrail’in yakalandığında kötü niyetli bir ruha karşı savaşmak için kurban edilmesi gerekecektir.

Tür: Aksiyon, Korku
Yönetmen: E.L. Katz
Oyuncular: Samara Weaving, Victoria Carmen Sonne, Sebastian Bull Sarning

Gelecek Yıl Aynı Yerde

Film,Minnie ve Quinn’in yılbaşında Londra'da aynı hastanede bir dakika arayla doğmasını ve 30 yıl sonra yine yılbaşında karşılaşmalarını anlatıyor.

Tür:  Komedi, Romantik
Yönetmen: Nick Moore
Oyuncular: Sophie Cookson, Lucien Laviscount, John Hannah

Diriliş Adası

Film, inançları ve askeri yemini arasında kalan bir adamın hikayesini anlatıyor. 1992 yazı, Sovyet imparatorluğunun çöküşünden bir ay önce. Askeri bir bilim insanı olan Albay Dautov, Rebirth Adası'ndaki gizli laboratuvarda görev yapmaktadır. Albay'ın inançları ve askeri yemini, laboratuvardan hapsedilmiş bir kadını kurtardığında ve bir CIA ajanının biyolojik kıyameti önlemek için 200 tonluk biyolojik silah Anthrax-836'nın gizli mezarını bulmasına yardım ettiğinde sorgulanır.

Tür: Tarihi, Casusluk, Gerilim
Yönetmen: Aysulu Onaran
Oyuncular: Dulyga Akmolda, Vlad Bukatkin, Malika Baygubenova

Bir Gece

Film, bir kadın ve bir erkeğin Paris metrosunda tartışmasının ardından yarını düşünmeden birlikte geçirdikleri romantik geceyi konu ediniyor

Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Alex Lutz
Oyuncular: Alex Lutz, Karin Viard, Jérôme Pouly

Kuzugiller ve Uçuş Hayali

Film, uçmayı hayal eden bir koyunun hikayesini konu ediyor. Woolina uçmayı hayal eden genç bir koyundur ancak yalnızca kuşların uçak uçurmasına ve göklerde uçmasına izin verilen bir dünyada yaşamaktadır. Dünya ve babası ona karşıyken Woolina ve arkadaşları, en sevdiği kahraman karakter Süper Baykuş'un izinden gider, Woolina ve arkadaşları bir uçuş okuluna katılır ve mücadeleye başlarlar.

Tür:  Macera, Animasyon
Yönetmen: Meisam Hosseini, Hossein Saffarzadegan

Büyücü

Film,  görev için gittiği cinayet mahalliyle ilgili halüsinasyonlar gören bir polisin hikayesini anlatıyor. Polis Sinan, görev için gittiği bir cinayet mahallinde yaşananları halüsinasyon olarak görmeye başlar. Yaşananlara anlam veremeyen Sinan, durumu yardımcıs aynı zamanda sevgisilisi Aslı’ya belli etmemeye çalışır. İncelemelerde, katilin erkek olduğu belirlenmiştir.Cinayetler devam ederken Sinan da halüsinasyon görmeye devam eder. Üçüncü cinayet mahallinde birçok güvenlik kamerası olması durumu biraz da olsa aydınlatacaktır. Görüntüleri incelemeye başlayan Sinan ve Aslı, büyük bir şok yaşar. Çünkü görüntüdeki kişi Sinan’dır.

Tür: Korku
Yönetmen: Arkın Aktaç
Oyuncular: Çağla Kıvrık, Baran Arat, Duru Demirhan

Tan Vakti

Film, okulu kapalı bir köyde öğretmenlik yapmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Babasının vasiyetini yerine getirmek isteyen Meriç, öğretmen olarak geldiği köydeki okulun kapalı olmasıyla zor bir durumla karşı karşıya kalır. Okulun kapalı olmasıyla köyün büyük bir kısmı göç etmiştir. Bu duruma bir çözüm bulmak isteyen Meriç, Remzi ustanın devreye girmesiyle tadilata başlar ve okulu yeniler.. Eğitime karşı olan Şatıroğlu aşireti lideri Reşit Ağa, onlara engel olmaya çalışsa da hasım olduğu Seyithan aşireti önünde engeldir. Başına buyruk biri olan Alişir, Meriç’in köydeki varlığından oldukça rahatsızdır. Remzi’nin kızı Hazan’a olan ilgisi ortalığın karışmasına neden olur.

Tür:  Dram, Romantik
Yönetmen: Süleyman Karadağ
Oyuncular: Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Ali Sürmeli, Melda Arat

Küçük Kahramanlar: Denizaltı Maceraları

Film, denizlerin altında yaşadıkları huzurlu hayatı tehdit eden canavarlara karşı mücadele eden deniz kızı prenses Clara ve arkadaşlarını hikâyesini konu ediyor.

Tür:  Macera, Animasyon

Fussilet

Film, doğumu sırasında annelerini kaybettikleri için kardeşine karşı öfke besleyen bir kadının hikayesini anlatıyor. Selin ve Ece, iki kardeştir. Ece’nin doğumu sırasında anneleri hayatını kaybetmiştir bu nedenle Selin kardeşini ne kadar sevse de ona kin tutar. Selin sonunda Ece’den kurtulmanın yolunu bulur. Ancak bu yol onu felakete sürükleyecektir

Tür:  Korku
Yönetmen: Ogan Şenyolcu
Oyuncular: Melis Aslan, Cengizhan Alphan, Yalın Tarhan