Eğitim-İş'ten Numan Kurtulmuş’a suç duyurusu Eğitim-İş'ten Numan Kurtulmuş’a suç duyurusu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son değerlendirmelerine göre, perşembe gününden itibaren yurt genelinde hava sıcaklıkları düşecek. Soğuk havanın kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Mevsimin ilk kar yağışı görülebilir

Soğuk havayla birlikte kuzey, iç ve doğu bölgelerde yağış geçişlerinin görülmesi bekleniyor. Öte yandan sıcaklık düşüşü ve yağışla birlikte Karadeniz'in yüksek kesimleri ve yaylaları ile Doğu Anadolu'nun Kuzey Doğusu'nun yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışının görülebileceği belirtildi.

Önümüzdeki hafta başına kadar bazı illerde gerçekleşmesi beklenen günün en yüksek ve en düşük hava sıcaklıkları şöyle:

Ankara en yüksek 12, en düşük 2; İstanbul en yüksek 15, en düşük 9; İzmir en yüksek 21, en düşük 11; Konya en yüksek 14, en düşük 4; Antalya en yüksek 25, en düşük 16; Adana en yüksek 24, en düşük 16; Kocaeli en yüksek 15, en düşük 8; Balıkesir en yüksek 18, en düşük 6; Afyonkarahisar en yüksek 13, en düşük 0; Eskişehir en yüksek 13, en düşük 0; Sivas en yüksek 9, en düşük -1; Bolu en yüksek 9, en düşük 0; Tokat en yüksek 11, en düşük 3; Samsun en yüksek 17, en düşük 9; Trabzon en yüksek 16, en düşük 10; Erzurum en yüksek 7, en düşük -5; Gümüşhane en yüksek 10, en düşük -1; Kars en yüksek 8, en düşük -5.

Editör: Erva Gün