Kültür-Sanat

Sesini kaybetme tehlikesi yaşayan Adele, konserlerini iptal etti

Güçlü sesi ve şarkılarıyla bilinen ünlü İngiliz şarkıcı Adele, yıllar sonra bir kez daha sesini kaybetme tehlikesi yaşıyor. Bu nedenle “ses istirahati” yapmak zorunda kalacağını söyleyen Adele, konserlerini iptal etmek zorunda kaldı.

Abone Ol

Haber Merkezi - En son Las Vegas'ta konser veren ünlü İngiliz şarkıcı Adele, yeniden sağlık sorunu yaşıyor. Göğsündeki rahatsızlık nedeniyle “ses istirahati” yapmak zorunda kalacağını açıklayan Adele, yeniden sesini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Adele'in sesiyle ilgili problemler ilk olarak, 2011 yılında ve 23 yaşındayken başlamıştı.

Fransız radyosunda canlı şarkı söylediği esnada ses telleri kanayan Adele, hasarın onarılması için yüksek riskli bir tıbbi müdahale olan ses teli mikrocerrahisi geçirmişti.v Ameliyatın üstünden geçen üç ayın ardından 2012 yılı Grammy Töreni'nde yılın albümü ve şarkısı dahil 6 ödül alan ünlü Adele ödül törenindeki konuşmasında doktoruna da teşekkür etmişti. Adele o dönem, hiç konuşmamış ve herkesle işaret diliyle iletişim kurmuştu.