Spor

Sergen Yalçın, Antalyaspor'un yeni teknik direktörü oldu

Antalyaspor'un Alman takımı Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak transfer olan Nuri Şahin'in ardından, yeni teknik adamı belli oldu. Teknik direktörlük için prensipte anlaşan Sergen Yalçın, ekibiyle beraber yarın Antalya'ya gidecek.

Abone Ol

Haber Merkezi - Antalyaspor'da, Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak transfer olan futbol sorumlusu Nuri Şahin'in ardından yeni tekink direktör çok merak ediliyordu. Takımın yeni teknik direktörü, Sergen Yalçın oldu. Yalçın ve ekibinin, yarın Antalya'da olması bekleniyor.

DHA'nın haberine göre; Yalçın'ın ekibinde yer alan yardımcı antrenörlerin Antalya'ya gelmeleri için biletleri ayarlanırken, sözleşmenin ise yarın gün içinde yapılacak basın toplantısında imzalanması bekleniyor. Yalçın, sezon sonuna kadar göreve getirilirken sözleşmede 1 yıl da opsiyon bulunuyor.


Antalyspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yeni yıl, Sergan Yalçın görseliyle kutlanmış ve şu ifadeler yer almıştı: "Başkanımız Sinan Boztepe'den yeni yıl müjdesi: Kulübümüz, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz." Antalyaspor Basın Sözcüsü Alkan Evren ise, "Sergen Yalçın'ın farklı şehirde olan yardımcıları için bilet organizasyonlarını yapıyoruz. Yarın inşallah Sergen hocamız ve ekibi Antalya'da olacak. Şu an imza töreni için bir saat belirlemedik ama gün içinde imzaları basın toplantısıyla atacağız. Kesin olarak hocamız ve ekibi yarın Antalya'da olacak" açıklamasında bulundu.