Dünya

Şenay Gürler'den Gülse Birsel'e destek

Uzun zamandır Vural Çelik ile arasında dargınlık olduğu bilinen Gülse Birsel'in açıklamalarına sanatçı Şenay Gürler destek verdi.

Abone Ol

Avrupa Yakası'nda birlikte rol alan sonra da aralarının açık olduğu bilinen Gülse Birsel, vefat eden Vural Çelik ile ilgili Instagram hesabından paylaşım yapmıştı. Yazdığı cümlelerle tepki toplayan Birsel, paylaşımı kısa sürede kaldırmıştı. Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler, Birsel'e gelen tepkilere isyan etti.

Vural Çelik son yolculuğuna uğurlanırken cenaze törenine Gürse Birsel ve Ata Demirer'in katılmaması dikkat çekmişti. 

Uzun zamandır Vural Çelik ile arasında dargınlık olduğu bilinen Gülse Birsel, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı. Ünlü isim, paylaşımı tepki çekince kısa süre içerisinde kaldırmıştı.

Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler ise Gülse Birsel'e gelen tepkilere karşı sessizliğini bozdu. Gürler sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Kaç gündür Gülse hakkında saçma sapan suçlamalar yapılıyor, yazılar yazılıyor. Hepimiz üzüldük Vural'ı bu kadar erken kaybettiğimiz için elbette. Ben gidemedim cenazesine, turnedeydim. Gülse de anlatmış neden gidemediğini. Ama Gülse neredeyse bu erken ölümün sorumlusu ilan edilecek" dedi.