Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi’nin AKP'ye katılacağına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. ANKA Haber Ajansı'nın konuya ilişkin sorusunu yanıtlayan Özdağ, "Bulunduğumuz yerdeyiz, muhalefet yapmaya devam ediyoruz. Ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız" dedi.

ANKA'nın haberine göre, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci'nin AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından AKP'ye katılacağı iddia edilmişti. Ahmet Davutoğlu ise "Görüşmeden haberim var bilgim dahilinde" demişti.

"Ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız"

Emine Erdoğan, ABD ziyaretinde lider eşleriyle temasta bulunacak ve köklü Türk geleneklerini tanıtacak Emine Erdoğan, ABD ziyaretinde lider eşleriyle temasta bulunacak ve köklü Türk geleneklerini tanıtacak

Selçuk Özdağ, ciddi bir operasyonla karşı karşıya olduklarını vurgulayarak, medyada yer alan haberlere ilişkin şunları kaydetti:

 "5 kişi AK Partiye gidiyor diye haberler çıkıyor. En son benim adıma da çıktı ama arayıp bana soran yok" dedi. İddiaları, "Böyle bir şey yok" diyerek reddeden Özdağ, "Biz bir grup kurduk ve çok başarılı bir muhalefet olduk. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Musavat Dervişoğlu ile görüşecek. Dervişoğlu, genel merkezimize bir iadeiziyarette bulunacak. Görüşmeden sonra ise bir basın açıklaması gerçekleştirecek olan Genel Başkanımız, çıkan iddialara ilişkin açıklamalarda da bulunacak." 

Editör: Esin Özdemir