Genel

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, 2024 yılına iyi bir başlangıç yaptıklarına dikkat çekti

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı (SSB) Haluk Görgün, 2023 yılında savunma sanayisinde hedefledikleri her şeyi, her alanda başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı (SSB) Haluk Görgün, düzenlediği basın toplantısında, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Toplantıda, 2023 yılında savunma sanayisinde hedefledikleri her şeyi, her alanda başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Görgün, 2024 yılına da iyi bir başlangıç yapıp 'Savunma Sanayii İcra Komitesi'nde önemli kararlar aldıklarına işaret etti.

Ayrıca, savunma sanayisinin güçlenen Türkiye'nin yıldızı olduğunun altını çizen Görgün, siyasi iradenin kararlılığı ve projelerdeki başarıları eklendiğinde kartopu etkisi ortaya çıktığını belirtti. Görgün, nitelikli insan kaynağı ve güvenlik güçlerinin sektöre sağladığı katkının ve geri dönüşlerin ürünlerin gelişimi açısından önem taşıdığını ekleyerek, bu ve başka unsurlarla söz konusu ihtiyaçları yerli ve imkanlarla en etkin şekilde karşılamaya odaklandıklarını kaydetti.