Haber Merkezi - AKP'nin yıllardır 'kalesi' olarak anılan şehirlerden olan Şanlıurfa'da, yeni bir dönem başladı. Resmi sonuçlara göre  Yeniden Refah Partisi'nden aday olan Mehmet Kasım Gülpınar seçimi kazandı ve Gülpınar'ın dönemi resmen başladı. Gülpınar, devir teslim töreni öncesinde belediye binası önünde çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende konuşan Gülpınar, kente hizmet için göreve geldiklerini belirtti. Eski başkan Zeynel Abidin Beyazgül ise, centilmence geçen seçim yarışından dolayı teşekkür ettiği Gülpınar'a başarılar diledi.

Huzur ve refah içerisinde güzel bir seçim süreci geçirdiklerini söyleyen Gülpınar, şunları söyledi:

Diyarbakır Baro Başkanı'ndan 'Narin' açıklaması: "Cinsel saldırı hususu değerlendirilmedi" Diyarbakır Baro Başkanı'ndan 'Narin' açıklaması: "Cinsel saldırı hususu değerlendirilmedi"

"Zeynel Başkan ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bunu daha da ileriye götürmek amacıyla yola çıktık. Halkın takdirine sunduk. İnşallah halkın beklentilerini de bu yönde boşa çıkarmayacağız. Şanlıurfa'yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti gösterip başka bir zamanda da bayrağı başkasına devredeceğiz. Bu işin doğasında var." 

Editör: Haber Merkezi