Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın paylaşımına tepki

- "Çırpınışları boşa. Zulümleri arttıkça tarih ve insanlık önünde verecekleri hesap büyüyor ve yaklaşıyor" - "Türk milleti, liderinin ve devletinin yanında, tarih boyunca olduğu gibi haktan, adaletten yana dimdik durmaya devam edecek"

Abone Ol

ANKARA (AA) - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına ilişkin, "Çırpınışları boşa. Zulümleri arttıkça tarih ve insanlık önünde verecekleri hesap büyüyor ve yaklaşıyor." ifadesini kullandı

Sosyal medya hesabından, Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklamasına tepki gösteren Kacır, "#ErdoğanınYanındayız" etiketiyle paylaşımda bulunarak, şunları kaydetti:

"Soykırımcı Netanyahu hükümetinin çapsız bir üyesi, hezeyan içinde hadsizce 'Tam Bağımsız Türkiye'nin lideri Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ülkemize hakaret ve tehditler savurmuş. Hiç utanmadan demokrasi ve özgürlüklerden bahsetmiş. Çırpınışları boşa. Zulümleri arttıkça tarih ve insanlık önünde verecekleri hesap büyüyor ve yaklaşıyor. Türk milleti, liderinin ve devletinin yanında, tarih boyunca olduğu gibi haktan, adaletten yana dimdik durmaya devam edecek."