Spor

Samsunspor Teknik Direktörü Reis: Yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Adana Demirspor maçları öncesi "Adana Demirspor'un ligde son sırada olduğunu biliyorum ancak kesinlikle kolay bir maç olmayacak" dedi.

Abone Ol

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Adana Demirspor maçları öncesi yaptığı açıklamada, "Adana Demirspor maçından da galibiyet alarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Üst sıralarda kalıp aşağı ile puan farkını açmak istiyoruz. Adana Demirspor'un ligde son sırada olduğunu biliyorum ancak kesinlikle kolay bir maç olmayacak" ifadelerini kullandı.

Üst sıralardaki yerlerini korumak istediklerini söyleyen Alman teknik adam, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Süper Lig'in 8'inci haftasında Adana Demirspor'a konuk olacaklarını hatırlatan Reis, şunları kaydetti:

 "Milli takım arasından sonra Fenerbahçe ile oynayacağımız maçtan çok daha önemli olacak. Ligde bulunduğumuz durum gayet iyi. Adana Demirspor maçından da galibiyet alarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Üst sıralarda kalıp aşağı ile puan farkını açmak istiyoruz. Adana Demirspor'un ligde son sırada olduğunu biliyorum ancak kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Umarım o maçtan da galibiyetle ayrılırız."