Haber Merkezi -  Müzik severlerin buluşma noktası Salon İKSV, 3 ve 4 Kasım’da, Garanti BBVA Konserleri kapsamında, saykedelik soul’un yenilikçi ismi Yellow Days’i ağırlayacak. Ray Charles, Mac DeMarco, Thundercat gibi isimlerden etkilenen George van den Broek, Yellow Days ile saykedelik soul’un dehlizlerinde tüm bedeninizi kuşatan, türbülansı bol bir müzik yapıyor. İlk uzunçaları Is Everything Okay in Your World?’e hip-hop sanatçısı Rejjie Snow konuk oldu. Gap in the Clouds, Donald Glover’ın Atlanta dizisinin ikinci sezonunun fragmanına eşlik etti.

salon-lineup-sonbahar-POST-PEMBE

Son kısaçaları Inner Peace ile, saykedelik rock ve caz funk türlerine olağanüstü bir eser kazandırdı. Son teklisi Soul Smile’da en iyi örneklerinden birine rastlanabilecek, havada süzülen bağımsız bir soul müzik dinleyecek izleyiciler bu konserde.3 Kasım Cuma ve 4 Kasım Cumartesi saat 22.00’de başlayacak konserler için kapı açılış saati 21.00.

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali müzikseverlerle buluşacak 19. Alanya Uluslararası Caz Festivali müzikseverlerle buluşacak

Salon İKSV’nin sonbahar sezonu biletleri passo.com.tr adresinden, Passo mobil uygulaması üzerinden, Passo perakende satış noktalarından ve İKSV gişesinden (pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) alınabiliyor. Öğrenci bileti fiyatları Eczacıbaşı Genç Bilet projesi kapsamında 10 TL’den satın alınabilir.

LaFemme_SalonIKSV_29_09_2023_8

Salon İKSV’de bu sezon da Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilecek Garanti BBVA Konserleri izleyicilerle buluşacak. Garanti BBVA konserlerine Garanti BBVA kredi kartlarıyla tam bilet kategorisinden 2 bilet alan ilk 100 kişi, %50 indirimden faydalanacak.

Editör: Deniz Ali Tatar