Haber Merkezi - İlk sezonuyla izleyiciden tam not alan ve dijital platformda büyük bir etki yaratan Şahsiyet dizisinin ikinci sezonu, büyük bir heyecanla bekleniyor. İkinci sezonu Gain platformunda yayınlanacak olan dizinin ilk iki bölümü, 13 Kasım’da yayınlanacak. Dizinin merakla beklenen ikinci sezonundan tanıtım fragmanı ve afiş de yayınlandı.

DEM Parti'den emekliye destek: En düşük maaş 32 bin lira olmalı DEM Parti'den emekliye destek: En düşük maaş 32 bin lira olmalı

F9rX2rMXIAA5lJs

Başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı polisiye-drama dizisi “Şahsiyet”, 5 yıl aradan sonra ikinci sezonuyla geri dönecek. Bilginer'e ikinci sezonda Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan, Recep Usta ve Cansu Dere gibi oyuncular yer alıyor.

Haluk Bilginer’e 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandıran Şahsiyet, Beyoğlu'nda tek başına sakin bir yaşam süren emekli adliye memuru Agâh Beyoğlu'nun hayatını konu alıyordu. Dizinin yeni sezon bölümlerinde devam eden macera, heyecanla bekleniyor.

Editör: Deniz Ali Tatar