Güncel

Şahan Gökbakar'dan 'sığınmacı sorunu' tepkisi: "Bunu nasıl yaparsınız bu ülkeye"

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Fatih Altaylı’nın programına konuk olan emekli tümamiral Cihan Yaycı’nın yayınını izledikten sonra, sosyal medya paylaşımı yaptı. Türkiye’de yaşanan sığınmacı sorununa dikkat çeken Gökbakar: "Bunu nasıl yaparsınız bu ülkeye ya? Buna nasıl kimse ses çıkarmaz?" diye sordu.

Abone Ol

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalına konuk olan Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı'nın Türkiye’nin sığınmacılara uyguladığı “açık kapı” politikasını eleştirdiği ve Türkiye’deki sığınmacı sayısı hakkında açıklamalarda bulunduğu programını izledi.

Programda Yaycı, dünyada bulunan tüm sığınmacıların yüzde 20’sinin Türkiye olduğunu söyledi ve durumun artık bir istilaya döndüğünü  söyledi. Gökbakar, Altaylı’nın programında Cihat Yaycı’nın açıklamalarını izlediğini söyleyerek sığınmacı durumuna tepki gösterdi.

Gökbakar'ın tepkisi ise paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"İyi bir hafta sonu geçiriyordum ki Fatih Altaylı ve Tümamiral Cihat Yaycı'nın yayınını izledim. Aklım almıyor! Dünyadaki bütün mültecilerin %20’si bizim ülkemizde. Nüfus artış hızları 5.3... Bunu nasıl yaparsınız bu ülkeye ya? Buna nasıl kimse ses çıkarmaz? Ülkemiz sesiz sedasız istila ediliyor!!"