Kadıköy Plak Günleri sekizinci kez müzikseverlerle buluşacak Kadıköy Plak Günleri sekizinci kez müzikseverlerle buluşacak

Haber Merkezi - 2008 yılında başlayan ve 2010 yılında biten "Aşk-ı Memnu" dizisiyle milyonları kendilerine sevdiren Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 13 yıl sonra bir araya geldi. Netflix'te yayına girecek olan "İstanbul İçin Son Çağrı" filminin New York'taki galasının ardından İstanbul'da da galası gerçekleşti.

1700686737_Gonenc_Uyanik____Beren_Saat___Kivanc_Tatlitug___Nuran_Evren_Sit

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği ve yarın yayına girecek olan "İstanbul İçin Son Çağrı" filmi, Mehmet ve Serin'in İstanbul'daki hayatlarından uzakta, New York'ta havaalanında tesadüf eseri karşılaştıktan sonra yaşadıkları macerayı anlatıyor. 

50a1b63a81e680872f825c3f1f7255f9

Peninsula Otel'de gerçekleşen ve izleyicileri New York'a unutulmaz bir yolculuğa çıkaran gala gecesine, filmin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat eşleri Başak Dizer ve Kenan Doğulu ile beraber katıldı. Filmin yapımcısı Onur Güvenatam, yönetmeni Gönenç Uyanık ve senaristi Nuran Evren Şit 'İn yanı sıra galaya, pek çok davetli katıldı.

PrIJkToufkOKKSv2o8R4Ag

Geceye katılanlar arasında; ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh, Beyza Şekerci, Engin Hepileri, Hande Subaşı, Hasan Can Kaya, İbrahim Selim ve Sedef Avcı yer aldı.

l-HVlcTVuEOxkB_R-D7JbA

Editör: Deniz Ali Tatar