Bornova'da film günleri için geri sayım başladı Bornova'da film günleri için geri sayım başladı

Başrollerini Barış Arduç ve Hande Erçel’in paylaştığı "Rüzgara Bırak" filminin çekimleri tamamlandı. Senaryosunu Ceylan Naz’ın yazdığı ve yönetmenliğini Engin Erden’in üstlendiği filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Uzun süredir hazırlıkları devam eden film, Çeşme ve Alaçatı'da çekildi.

Barış Arduç, Çeşme’de yaşayan ve sörf hocalığı yapan Ege karakterini canlandırırken, Hande Erçel de onunla ilk kez kamera karşısına geçti. Arduç, “Eşsiz bir coğrafyada yaz mevsiminin insanda yarattığı tüm pozitif duyguları barındıran; izleyicisinde hoş duygular uyandıracağını umduğumuz bir film oldu. Sabırsızlıkla izleyicisiyle kavuşmasını bekliyoruz” dedi.

Filmin hikayesi, Yazman Şirketler Grubu’nun iki veliahtı olan Ege Yazıcı (Barış Arduç) ve şirketin CEO’su Aslı Mansoy (Hande Erçel) arasındaki çatışmayı anlatıyor. Ege, Çeşme’de sörf okulu kurduğu koya dev bir otel yapılmasına karşı çıkarken, şehirli Aslı bu planı savunmaktadır. Farklı dünyalardan gelen bu iki karakter, aralarındaki benzerlikleri keşfederek, şirketlerine, sörf koyuna ve belki de birbirlerine sahip çıkma mücadelesi verecekler.

Editör: Kağan Karacehennem