Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü'ne konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Maçın ardından teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu. Çalımbay, "Tabii ki puan puandır, özellikle deplasmanda. Ankaragücü, bana göre ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Maça iyi başladık. İyi gidiyorduk. Kendi hatamızdan gol yedik. Oyundan kopmadık. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler, gayet iyi işledi. İkinci yarı gerçekten iyi oynadık. Bir sürü net pozisyonumuz vardı. Keşke kazanabilseydik. Olsun. 3 maç oldu, 2 galibiyet, 1 beraberlik aldık." dedi.

Önlerinde kritik bir maçları olduğunu söyleyen Çalımbay, "Onu iyi bitirebilirsek yukarıya doğru oynayacağız. Biliyorsunuz derbi maçı, üç ihtimalli bir maç. Bizim 11'de oynayan oyuncularımız sakat. Bir tane kanat oyuncumuz yok. Şu anda Muleka'yı kanat oynatıyoruz, kanat değil. Bahtiyar'ın da yeri tam kanat değil. Yok işte. Cenk'i koyuyorsun, kanatta bir yere kadar oynayabiliyor. Haklı olarak yapamıyor çocuk. Elimizde oyuncu yok." dedi.

rıza çalımbay

Çalımbay, "Maç oynamak zorundayız, şimdi de İsviçre'ye gideceğiz. Rachid olsun Milot olsun onlar geldikten sonra biz daha zengin olacağız. Rebic girdi iyi oynadı ama yüzde 20, 30, 40'ıyla oynuyor. Alex'e de girerken de söyledim 'artık bir tane atarsın' dedim. O da kendine geldi. Böyle böyle kendimize geleceğiz. Afrika Kupası, bizim için handikap olacak. 6-7 oyuncu, kesin gidecek. Onların yerini bir an önce doldurmamız gerekiyor. Mutlaka transfer yapacağız." dedi.

çalımbay, sözlerine şu şekilde devam etti: "Fenerbahçe maçı için doktor arkadaşlar bize 1-2 oyuncu verebilirse, bambaşka bir maç olur. Ama ne olursa olsun, kazanmak için her şeyi yapacağız. Puan farkını 8'e indirmeye çalışacağız. Yeni gelen yönetimle çok iyi şekilde çalışacağıma inanıyorum. Her şey bambaşka olacak."

Kickboksçu Sinem'in hedefi ay yıldızlı formayı giymek Kickboksçu Sinem'in hedefi ay yıldızlı formayı giymek

Rıza Çalımbay-1

Editör: Deniz Ali Tatar