Spor

Rıza Çalımbay: "Burak'ın biraz daha sakin olması lazım"

Beşiktaş'ta ikinci döneme galibiyetle başlayan Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz ve Vincent Aboubakar olayları hakkında konuştu. Çalımbay, "Burak'ın biraz daha sakin olması lazım. Aboubakar'a 'Hazır mısın?' dedim. 'Yok ayağım ağrıyor' dedi." ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olan Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ın Vincent Aboubakar açıklamaları hakkında konuştu. Çalımbay, "Eski takım arkadaşlarımın hepsiyle görüşüyorum. En çok Metin'le konuştum. Onların da bu kulüpte görev almalarını istedim. Yavaş yavaş bu işin içine giriyorlar." dedi. "Burak yeni başladı, hata yapabilir, yanlış konuşabilir. Benim öğrencimdi hatta onu Trabzonspor'a gönderen benim." diyen Çalımbay, S Sport'a Burak Yılmaz hakkında çıklamalar yaptı.

Çalımbay, "Bunlar olabilir, antrenörlük öyle kolay değil. Burak'ın biraz daha sakin olması lazım. İstiyorsa ileride çok iyi antrenör olabilir." açıklamasını yaptı. Çalımbay, Yılmaz'ın Aboubakar açıklamaları hakkında ise; "Aboubakar'a 'Hazır mısın?' dedim. 'Yok ayağım ağrıyor' dedi. Başka da bir şey konuşmadım." dedi.