Spor

Rıdvan Dilmen: Galatasaray sezonun en iyi futbolunu oynadı

"Bu maçın özeti şu. Galatasaray'ın 3 orta sahası sezonun en iyi futbolunu aynı anda oynadılar. Sara, Mertens ve Torreira."

Abone Ol

Fenerbahçe ile Galatasaray derbisini değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın 3 orta sahası sezonun en iyi futbolunu aynı anda oynadılar.  Fenerbahçe'de sezonun en kötüsünü oynadı 3'lü yani orta saha bir futbol takımının kalbi olduğuna göre..." yorumunda bulundu. 

3-1'lik Galatasaray'ın galibiyetiyle biten Fenerbahçe maçına ilişkin Rıdvan Dilmen HT Spor'a değerlendirmede bulundu. 

Takımların performansını karşılaştıran Dilmen, "Bu maçın özeti şu. Galatasaray'ın 3 orta sahası sezonun en iyi futbolunu aynı anda oynadılar. Sara, Mertens ve Torreira. Fenerbahçe'de sezonun en kötüsünü oynadı 3'lü yani orta saha bir futbol takımının kalbi olduğuna göre... İsmail berbat oynadı, Fred geldiği günden itibaren bu kadar kötü oynamadı. Aynı şekilde Szymanski de yok olunca..." dedi. 

"Mourinho beş yıldır düşüşte"

Jose Mourinho'nun kariyerinde düşüş olduğunu kaydeden Dilmen; "Mourinho kariyer olarak Türkiye'ye gelmiş 1 numaralı markadır. Düşüşte midir, düşüştedir ama yine tekrar söyleyeyim ki Fenerbahçe'nin Mourinho'ya ihtiyacı kadar Mourinho'nun Fenerbahçe'ye daha çok ihtiyacı vardır. Şöyle, Bayern Münih boştaydı Barcelona boştaydı... Özellikle son 4-5 senedir düşüşte yani kariyer olarak başarı olarak diyelim... Teknik olarak hata yapabilirsiniz, oyuncu değişikliği hatalı olabilir, maç da kaybedebilirsiniz ama benim liderimin en kötü şartlarda bir gün sonra çok detaya girmeden bizi bilgilendirebilir." açıklamasında bulundu.