Güncel

Rasim Ozan Kütahyalı Ali Koç'a küfretti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “zamanın büyük FETÖ savunucusu” dediği Rasim Ozan Kütahyalı, Koç’un söylemleri hakkında “S.mde değil” diyerek hakaret etti.

Abone Ol

Haber Merkezi - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün gerçekleştirdiği basın açıklamasında Fenerbahçe kulübüne yönelik iddialara cevap verdi. 

Koç, Rasim Ozan Kütahyalı hakkında, şunları söyledi:

Hala İçişleri Bakanlığı’nın terör listesinde olan, kırmızı listede yer alan efsaneler! O dönem örgütün yılmaz savunucusu ve sözcüsü Rasim Ozan Kütahyalı’nın da heykelinin dikilmesi için savunduğu FETÖ savcısı Zekeriya Öz de bu kulübün bir üyesi. Bunu söylemişken ‘3 Temmuz olmasaydı Fenerbahçe’yi yerle yeksan etmeseydik’, bakın ‘etmeseydik’ diyor, ‘edilmeseydi’ demiyor. Tekrar söylüyorum, ‘3 Temmuz olmasaydı, Fenerbahçe’yi yerle yeksan etmeseydik Galatasaray’ın önü açılmazdı’ diyen zamanın büyük FETÖ savunucusu Rasim Ozan Kütahyalı’nın da Galatasaraylı olması herhalde tatlı bir tesadüf. 

Bir sosyal medya kullanıcısının “Bırak siyaseti Ali Koç senin hakkında konuşuyor bi cevap verme cüretine sahip degil misin?” şeklindeki soruya yanıt veren Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç'a küfretti. 

Rasim Ozan, “Kürt kardeşlerimin özgürlüğü söz konusu iken Ali Koç umrumda değil, ne dediğini bilmiyorum, s..imde de değil. Tipik Loser Ali Koç işte… Şampiyonluğu kaybettiğini biliyor, o yüzden kamuflaj arar o. Bir 5 sene daha bu kamuflaj operasyonlarıyla Başkan yaparız biz Ali Koç’u” diye yazdı.