Ünlü rap satançısı Sean Puff 'Daddy' Combs'un eski sevgilisi Cassie Ventura'ya şiddet uyduladığı iddia edilmiş ve üstüne Daddy iddiaları yalanlamıştı. Ancak söz konusu görüntülerin ortaya çıkması ve basına yansımasının ardından Puff Dadd'den açıklama geldi. Özür dileyen Daddy, 2016 yılında gerçekleşen ve otel güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; Ventura'ya yumruk atıyor, onu yerde tekmeliyor ve sürüklüyor.

BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı

Puff Daddy Cassie

Ayrıca ünlü şarkıcının, şiddet içeren görüntülerin yayılmasını engellemek amacıyla otele 50 bin dolar ödemeyi teklif ettiği de iddialar arasında. Asıl adı Casandra Ventura olan ünlü şarkıcı Cassie geçtiğimiz yıl kasım ayında Diddy hakkında şikayette bulunmuş ve 2018'de onu terk etmeye çalıştıktan sonra tecavüze uğradığını iddia etmişti.

Diddy'nin yayınladığı özür videosunda ise şu ifadeler yer aldı: "Hayatınızın en karanlık zamanlarını düşünmek çok zor ama bazen bunu yapmak zorundasınız. Çok kötü durumdaydım. Yani dibe vurdum. Ama bahane üretmiyorum. O videodaki davranışım affedilemez. Bu videodaki eylemlerimin tüm sorumluluğunu alıyorum. Kendimden iğreniyorum. O zaman bunu yaptığımda tiksiniyordum, şimdi de tiksiniyorum. Profesyonel yardım aradım. Terapiye, rehabilitasyona gitmek zorunda kaldım. Çok üzgünüm. Ama her gün daha iyi bir adam olmaya kararlıyım. Beni bağışlamanızı beklemiyorum. Gerçekten üzgünüm.”

Muhabir: Ziya Burak Erol