Kültür-Sanat

Piiz grubundan 20. yılında sosyal sorumluluk projesi konseri geliyor

Türk rock müziğinin köklü gruplarından Piiz, erken yaşta evlendirilen kız çocuklarına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı sosyal sorumluluk projesi olan “Kör Kuyu” şarkısını yayınladı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Müzik hayatlarında 20. yıllarını kutlayan ve Türk rock müziğinin köklü gruplarından Piiz, bir sosyal sorumluluk projesi hazırladı. Grup, erken yaşta evlendirilen kız çocuklarına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı sosyal sorumluluk projesi olan “Kör Kuyu” şarkısını yayınladı.

"Kör Kuyu" şarkısında rap müzik sanatçısı Kezzo ile iş birliği yapan grup, toplumsal bir meseleye dikkat çekiyor. Kör Kuyu; erken yaşta zorla evlendirilen ve taşıyamayacağı sorumlulukların altında ezilmeye mahkum bırakılan kız çocuklarının karartılan hayatlarına dair bir ses ve bu yaşananlara göz yumanlara sert bir tokat niteliği taşıyor.

20. Yıl özel konserine ünlü isimler konuk oluyor

2003 yılında Eskişehir’de kurulan topluluk müzik kariyerlerindeki 20. yılı çok özel bir konserle kutluyor. 3 Aralık Pazar günü If Beşiktaş’ta gerçekleşecek konserde grubu müzisyen dostları da yalnız bırakmayacak. Özel gecede Manuş Baba, Gökhan Mandır (Pera), Kezzo, Ozan Ünlü, Melis Yelman, Vesim İpek ve Remziye Öztürkçe sahne alacak.