Spor

PFDK Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili inceleme başlatacak

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili sportif soruşturma, görüntülerin Federasyon'a teslim edilmesi sonrası başlayacak.

Abone Ol

Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan olaylı Trabzonspor- Fenerbahçe derbisinin ardından gözler PFDK sevklerine çevrilmişti. Genelde haftanın maçlarının sevkleri Salı günleri yapılırken; şiddetli olayların olduğu Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının dosyası henüz tamamlanamadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından evvelsi gün yapılan sevk açıklamasında Süper Lig müsabakalarına ilişkin sevk yapılmaması tartışma konusu olmuştu. 

TFF’den üst düzey bir yetkili, konuyla ilgili olarak Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Henüz çok erken, tüm görüntüler ve bilgiler elimize ulaşınca gerekli karar alınacak" dedi.

Federasyon'dan gelen bilgilere göre Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ve diğer Süper Lig maçlarına ilişkin sevkler gelecek hafta açıklanacak. Olaylı maça ilişkin çok fazla detay olduğu ve liglerin milli arada olması sebebiyle tüm incelemeler yapıldıktan sonra ilgii sevkler açıklanacak.